چگونه اکانت فیس بوک را حذف کنیم ؟

۱۸ آبان, ۱۳۹۵سارا

حذف اکانت فیس بوک

حذف اکانت فیس بوک

در صورتی که بخواهید اکانت فیس بوک خود را از دسترس خارج کنید این امکان وجود دارد که حساب کاربری فیس بوک خود را غیرفعال کنید، اما در صورتی که اکانت فیس بود خود را حذف کنید، تمامی اطلاعات شما به همراه حساب کاربریتان پاک خواهد شد و پس از آن نخواهید توانست به طور مجدد به حساب خود، پست هایی که ارسال کرده بودید و یا عکسهایتان دسترسی داشته باشید. در صورتی هم که بخواهید دوباره به این شبکه بپیوندید باید تمامی مراحل را از نخستین گام یعنی ایجاد یک اکانت یا حساب کاربری دیگر شروع کنید، به همین دلیل فیس بوک نیز به شما پیشنهاد میدهد که قبل از پاک کردن حسابتان یک کپی از کل اطلاعات موجود در حساب کاربری خود تهیه کنید.

اگر قصد تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات خود را دارید مراحل زیر را دنبال کنید:

حذف کردن اکانت فیس بوک

در حالی که به حسابتان وارد شده اید از منوی بالا و سمت راست گزینه Settings را انتخاب کنید.

حذف حساب فیس بوک

سپس از لیست سمت چپ گزینه ی General را انتخاب می کنیم. حال در صفحه اصلی قسمت تنظیمات روی لینک Download a copy of your Facebook data کلیک کنید.

حذف کردن اکانت فیس بوک

در این مرحله بر روی دکمه Start My Archive کلید می کنیم.

حذف کردن حساب فیس بوک

با کلیک بر روی Start My Archive، کادر شناوری جهت وارد کردن رمز عبور نمایش داده می شود. پس از وارد کردن رمز عبور بر روی Submit کلیک کنید.

حذف حساب فیس بوک

در کادر بعدی بر روی Start My Archive کلیک کنید تا فرآیند آغاز شود.

آموزش حذف کردن اکانت فیس بوک

در مرحله بعد پیامی به شما نمایش داده می شود که به شما می گوید پس از جمع آوری و آماده سازی جهت دانلود اطلاعات ایمیلی به عنوان اطلاعیه به شما ارسال خواهد شد.

اکانت فیس بوک را حدف کنیم

مراحل آرشیو سازی اطلاعات با موفقیت انجام شد.

حذف اکانت فیس بوک

برای پاک کردن اکانت فیس بوک هیچ روش مستقیمی قرار داده نشده است اما شما میتوانید به روش زیر عمل کنید:

اکانت فیس بوک را غیرفعال کنیم

جهت حذف حساب کاربری خود به صفحه اختصاصی حذف اکانت فیس بوک بروید و بر روی Delete My Account کلیک کنید تا فرآیند حذف اجرا شود.

در صورتی که وارد حساب کاربریتان نشده باشید می بایست پس از باز کردن لینک بالا، ابتدا وارد حسابتان شوید.

از این طریق می توانید حساب خود را برای همیشه حذف کنید اما در نظر داشته باشید که هیچ راه برگشتی وجود ندارد پس تا زمانی که کاملا مطمئن نشده اید این کار را نکنید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته قبلی نوشته بعدی