چگونه سوشی درست کنیم ؟

۱۰ آبان, ۱۳۹۵ماری

تهیه سوشی رول

سوشی رول در گذشته به عنوان یکی از غذاهای پرهزینه و فقط در مهمانی ها استفاده می شد. اما در حال حاضر در همه مراسمات از جشن عروسی تا خوراک های سبک، برای آخر شب سرو می شود. در اینجا ما روشی ساده و آسان جهت تهیه این غذای مفید ژاپنی برای تمامی کسانی که به سوشی علاقه دارند آماده کرده ایم.

تهیه سوشی رول

مواد لازم:

  • چند ورقه جلبک دریایی خشک شده (Yaki Nori)
  • یک کیسه برنج سوشی دانه کوتاه
  • سبزیجاتی مانند خیار یا هویج – در صورت تمایل می توانید آزادانه از سبزیجات دیگری به میل خود استفاده نمایید.
  • یکی از انواع ماهی ها مانند ماهی تن، ماهی قزل آلا و یا در صورت تمایل و ذائقه خود می توانید از استیک یا مرغ نیز استفاده کنید.
  • میرین (Mirin) یا چاشنی
  • سرکه برنج
  • دانه کنجد (برای داخل و بیرون سوشی)

تهیه سوشی رول

۱- ابتدا برنج را در پلوپز بپزید. اکثر بسته های جلبک دریایی دارای دستورالعمل هایی، برای طعم دهی و چاشنی هستند.

تهیه سوشی رول

۲- سبزیجات و ماهی را ریز ریز و آماده کنید.

روش تهیه سوشی رول

۳- برگه جلبک دریایی را بر روی سطح براق حصیر بامبو قرار دهید.

طرز تهیه سوشی رول

۴- برنج را از پلوپز خارج کرده و درون یک ظرف یا کاسه میریزیم.

تهیه سوشی رول

۵- چاشنی سرکه برنج را برای مرطوب کردن به برنج اضافه میکنیم (توجه داشته باشید که بیش از حد برنج را خیس و مرطوب نکنید)

تهیه سوشی رول

۶- دست های خود را مرطوب کرده و سپس برنج را بر سطح برگه جلبک دریایی پهن میکنیم و سپس حاشیه آن را در حدود یک اینچ خالی از برنج میگذاریم.

روش تهیه سوشی رول

۷- با انگشت شست خود یک خط در وسط لایه برنج میکشیم.

آموزش تهیه سوشی رول

۸- با سبزیجات و موادی که بر حسب ذائقه خود انتخاب کرده اید شکاف ایجاد شده را پر میکنیم.

آموزش تهیه سوشی رول

۹- با حصیر بامبو برگه جلبک سوشی را رول میکنیم.

آموزش روش تهیه سوشی رول

۱۰- چاقوی خود را خیس کرده و سپس رول سوشی را در اندازه های دلخواه برش میدهیم.

تهیه سوشی رول

۱۱- سوشی شما آماده است، از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته قبلی نوشته بعدی