چگونه ویزای تایلند بگیریم ؟

۶ آذر, ۱۳۹۵محمد

گرفتن ویزای تایلند

گرفتن ویزای تایلند

ممکن است شما نیز یکی از علاقه مندان سفر به تایلند باشید و به زدوی و یا در آینده برنامه ای برای سفر به این کشور زیبا داشته باشید اما در مورد نحوه گرفتن ویزای تایلند اطلاعاتی نداشته باشید. در این نوشته به صورت مختصر شما را در این مسیر راهنمایی خواهیم کرد. با ما همراه شوید.

انواع ویزای تایلند
– ویزای توریستی
– ویزای تجاری

شیوه گرفتن ویزای تایلند

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی تایلند
– اصل گذرنامه
– فرم تکمیل شده درخواست ویزا، تکمیل شده به زبان انگلیسی و تایپ شده (از سایت سفارت دریافت شود)
– یک قطعه عکس ۴*۳ جدید، ضمیمه شده به فرم درخواست ویزا
– کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و کپی گذرنامه
– اصل و کپی بلیط رفت و برگشت به تایلند
– پرداخت ۳۵ یورو برای دریافت ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای دو بار ورود

مدارک مورد نیاز ویزای تایلند

اطلاعات تکمیلی
– بهتر است بدانید که ویزای توریستی تایلند ۳ ماه اعتبار دارد و امکان ۳۰ روز اقامت در خاک تایلند را به شما می دهد.
– بهتر است همراه با مدارک خود، پرینت حساب بانکی خود به زبان انگلیسی (همراه با مهر بانک) را تحویل سفارت دهید.
– اگر اقامت شما بیشتر از مدت زمان قانونی قید شده در ویزا طول کشید باید به اداره مهاجرت مراجعه و روادید خود را تمدید کنید. در غیر این صورت با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد.

ارتباط با سفارت تایلند
آدرس: تهران، خیابان بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک ۴
ساعت کار: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰
شماره تلفن: ۷۷۵۳۷۷۰۸- ۷۷۵۳۱۴۳۳
داخلی بخش ویزا: ۱۰۷، ۱۰۹، ۱۲۰

ویزای تایلند

بهترین زمان برای سفر به تایلند
بهترین فصل تایلند از نظر کم بودن گرما و بارش باران، بین ماه ‌های نوامبر تا فوریه (اواسط آبان تا بهمن) و در فصل سرماست. دمای هوای تایلند در این ماه ها کمترین میزان رطوبت را دارد. در فصل باران های موسمی، یعنی ماه های آگوست و سپتامبر، معمولا باران زیادی در شهر بانکوک می بارد که در ماه اکتبر به بیشترین حد خود رسیده و باعث جاری شدن سیل در شهر می شود.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته قبلی نوشته بعدی